Disco

discokulanGlimrande discobollar, stora frisyrer och platåskor. Och så Kläderna med stort K förstås! Här kan Du hyra en outfit som garanterat gör Dig till stjärnan på dansgolvet, oavsett taktkänsla. Spana in videon längst ner och öva dina moves.
Disco är en musikgenre och kultur som har sitt ursprung i 1970-talets USA. 1977 öppnade det legendariska diskoteket Studio 54 i USA, som kom att gå till historien som en av världens mest omtalade nattklubbar. Kläderna som bars var i sann 70-tals anda. Utsvängda byxor och jumpsuits var mycket populärt, ofta färgglada och med mycket paljetter och glitter. Många lager och volanger var återkommande inslag. Komplettera gärna din look med pannband och platåskor. För damer var det även mycket populärt med stora ringar i öronen och när det kommer till sminket snålade man varken på färg eller glitter. More is more.
För inspiration: Film: ”Saturday night fever”, ”Staying alive”, ”Studio 54” Musik: Dancing Queen – ABBA , Daddy cool – Boney M, Disco inferno – The trammps